Predictii fotbal azi 24 January 2018 pagina optimizata pentru dispozitive mobile - Zulubet.Ro

In aceasta pagina veti gasii meciurile de azi cu cele mai bune cote de pe piata oferite de casele de pariuri de top, intr-o versiune special construita sa functioneze pe dispozitive mobile, browsere invechite (inclusiv cele text) sau conexiunii de internet de mica viteza. Rezultatele de ieri le puteti accesa aici
Pentru detalii mai vaste, sistemul de comparare a cotelor si evolutii anterioare ale echipelor vizitati versiunea completa a site-ului pe Zulubet.Ro!
Predictiile pentru meciuri, oferite de Zulubet Romania, sunt bazate pe datelor culese in urma evolutiilor echipelor din ultimele 20 de partide precum si alti factori relevanti: pozitia in clasament, valoarea campionatului, valoarea totala a echipei, accidentari, unde se joaca, starea de oboseala a echipelor... . Cu ajutorul algoritmilor statistic-matematici dezvoltati de noi vom incerca sa fim cat mai aproape de realitate.
In orice caz va oferim un punct de sprijin destul de puternic pentru analiza partidei si luarea celei mai bune decizii pentru a plasa sau nu pariul. Daca urmariti predictiile anterioare veti observa ca nu toate s-au adeverit. Desi procentul de succes al algoritmului nostru este foarte ridicat acesta trebuie combinat cu inspiratia dumneavoastra de moment pentru ca parierea sa fie o reusita.